Vacature Vrachtwagenchauffeur CE Bouwmaterialen dagdienst, Eindhoven Eindhoven


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Eindhoven_Transport_LogistiekWhats app nummer+31683259162

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Eindhoven

Functieomschrijving:

Onze opdrachtgever is een toonaangevend informeel internationaal transportbedrijf met een standplaats in Eindhoven. Het is een leuk en warm familiebedrijf, waar wij momenteel al diverse tevreden vrachtwagenchauffeurs hebben rijden die iedere dag met plezier naar hun werk gaan.

Het werk wordt door onze chauffeurs als zeer prettig ervaren. Zoals één van hen aangaf kun je wel 100 jaar worden met deze baan. Je bent als trekker oplegger chauffeur binnen deze organisatie verantwoordelijk voor de distributie van pallets met bouwmaterialen. Je bevoorraadt diverse bouwmarkten binnen Nederland en België. Bij het laden en lossen dien je nauwkeurig te werk te gaan en wordt er van je verwacht dat je de administratie keurig bijhoudt. Verder is er een lage fysieke belasting omdat er op de standplaats wordt voor geladen, er wordt gewerkt met een zeil. Binnen Nederland hebben de chauffeurs ongeveer 5 stops en naar België 3 stops. Het kan zijn dat er een keer overnacht dient te worden, dit is uiteraard in overleg.

Bij goed functioneren hebben zij de intentie om jou als chauffeur na 1560 gewerkte uren over te nemen, waardoor je direct bij hen in dienst treedt en op contract komt.

De werktijden zijn tussen 05:30 en 20:00 uur van maandag t/m vrijdag, in de weekenden lekker vrij om leuke dingen te doen! Gemiddeld werk je tussen de 45 en 55 uur per week.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Fulltime functie (in dagdienst) waarbij je na 1560 uur wordt overgenomen; Salaris tussen €13,13 en €15,36 (afhankelijk ervaring) en toeslagen volgens CAO TLN; Fysiek niet al te zwaar werk; Nascholing Code 95 (kosteloos); Opleidingsmogelijkheden (ADR, LZV, etc.); 8% vakantiegeld; 25 vakantiedagen o.b.v. 1 FTE; Goede begeleiding tijdens je inwerkperiode en daarna, want je hoort bij de familie; Deelname aan collectieve zorgverzekering is mogelijk; Goede pensioenregeling (na 26 gewerkte weken).

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur LZV

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature